Het Koetshuis | Gastenverblijf

Kom helemaal tot rust
in onze bed & breakfast

Bed & breakfast

Een gegarandeerd geslaagd weekendje Limburg

Op 6 km van Hasselt, in het centrum van Stevoort, op de grens tussen Kempen en Haspengouw, hebben Rudi en Marie-Jeanne een oud koetshuis omgebouwd tot vijf elegante en comfortabele gastenkamers.

Het Koetshuis

Gezellige kamers, heerlijk ontbijt én een prachtige omgeving.

Elke kamer is een ruime kamer met een zit- en slaaphoek, een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet en een kleine maar volledige uitgeruste keuken.  Daarnaast kan je ook terecht in de sfeervolle lounge of de eigen gastentuin. ’s Ochtends verwent de gastvrouw en -heer jou met een lekker ontbijt met versgebakken brood en zelfgemaakte jam.

Het Koetshuis
Bed & breakfast

Wat houdt onze B&B-formule in?

De formule Bed & Breakfast van Het Koetshuis bevat 2 of 3 overnachtingen in het weekend. Elke kamer is een ruime studio met airconditioning en een zit- en slaaphoek, een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet en een kleine maar volledige uitgeruste keuken. De kamers  Daarnaast kan je ook steeds terecht in de sfeervolle lounge of de eigen gastentuin.

Ontbijt
Heerlijk ontbijt
Tuin
Prachtige tuin
Keuken
Uitgeruste keuken
Wifi
Gratis wifi

Prijzen voor Bed & Breakfast

  • Formule voor 2 personen met ontbijt: € 95,00 p.n.
  • Formule voor single: € 70,00 p.n.

* prijzen zijn per kamer / minimum verblijf is 2 nachten

** prijzen geldig tot 31 december 2023

Boek een weekendje
Bed and Breakfast
Fietsarrangement

Heerlijk fietsen in glooiend Haspengouw

Naast het gewone verblijf in kamer met ontbijt hebben wij in samenspraak met Vlaanderen Vakantieland voor jullie een arrangement samengesteld dat net iets meer te bieden heeft. Deze formule houdt 3 nachten in, startend vanaf vrijdagnacht. Je krijgt van ons twee rijkelijke lunchpakketten voor onderweg, en een Fietskaart van Toerisme Limburg.

Prijzen voor Fietsarrangement

  • Fietsarrangement voor 2 personen met ontbijt: € 110,00 p.n.

* verblijf van 3 nachten met aankomst op vrijdag

** prijzen geldig tot 31 december 2023

Boek fietsarrangement
Bed and Breakfast

Van horen zeggen

00
Greet en Leen

"Superweekend! Trein tot in Hasselt. En dan met de fiets tot hier. Veel gefietst (heel het netwerk in de buurt), ongelooflijk goed geslapen, onvoorstelbaar goede ontvangst. Redenen genoeg om nog eens terug te komen....

00
Jan en Hilde

"Gastvrijheid" is een "kunst" die jullie beheersen tot in de vingertoppen! Wij genoten van een deugddoend verblijf en komen zeker terug!

00
Ann en Rick

"Wat een gastvrijheid. Hartelijk bedankt voor het leuke verblijf! Mooie kamer, compleet ontbijt en lekker brood met liefde gebakken, dat proef je. We geven het zeker door!"

We heten je welkom in Het Koetshuis

Boek een kamer