Het Koetshuis | Gastenverblijf

Maak kennis met
uw gastvrouw en gastheer

Over ons

Marie-Jeanne en Rudi
heten je van harte welkom

Op 6 km van Hasselt, in het centrum van Stevoort, op de grens tussen Kempen en Haspengouw, hebben Rudi en Marie-Jeanne een oud koetshuis omgebouwd tot vijf elegante en comfortabele gastenkamers.

Oase van rust.

Het Koetshuis kan je vinden op een boogscheut van Hasselt, in Stevoort: een kleine landelijke gemeente waar rust nog een echt begrip is. Hier kan je genieten van de groene omgeving, een ontspannende fietstocht maken of simpelweg uitblazen in de gezellige kamers.

Van horen zeggen

00
Henk en Joos, Rotterdam

“Voor de vierde maal in het Koetshuis! Het was weer als vanouds, heel fijn en héél goed verzorgd!

Het verblijf hier is altijd fijn, de ontvangst en de belangstelling van U beiden voor alle gasten! De kamers heel schoon en van alle gemakken voorzien. En het ontbijt was heerlijk!

Ook de mooie tuin aan het gastenhuis, heerlijk om in deze omgeving te lezen en te luieren! Wij komen graag weer, om dan weer door de mooie rustige omgeving te toeren met onze oldtimer (1924). Maar ook zonder dat, het is heerlijk om hier te zijn. Heel anders dan in de Hollandse Randstad.”

00
Greet en Leen

"Superweekend! Trein tot in Hasselt En dan met de fiets tot hier Veel gefietst (heel het netwerk in de buurt), ongelooflijk goed geslapen, onvoorstelbaar goede ontvangst. Redenen genoeg om nog eens terug te komen....

00
De 5 koppels uit Brugge

"Na 15 opeenvolgende jaren fietsen was ons verblijf in jullie B&B "de" topper. Een ontbijt om onze start "vol energie" te laten verlopen... Een broodje van mijnheer, een heerlijke jam van mevrouw en een gezellige babbel om alles gezellig af te ronden. Heerlijke fietstochten in jullie afwisselende streek (met hoogtes en laagtes!) en voor ons nog speciaal aangeboden: genieten van een zalig avondaperitief in de sfeervolle tuin met prachtig zomerweer! Onvergetelijk...

Alles succes verder en een grote dankuwel!

00

Jan en Hilde

"Gastvrijheid" is een "kunst" die jullie beheersen tot in de vingertoppen! Wij genoten van een deugddoend verblijf en komen zeker terug!

00

Lut

"Dag Marie-Jeanne en Rudi, Het voelt heel vreemd om deze namiddag "mijn" kamer leeg te maken. 13 maanden zijn voorbij gevlogen! Dank zij jullie goede zorgen heb ik hier toch een stukje "thuis" gevonden. Altijd waren jullie bereid om te helpen en oplossingen te zoeken, zonder enige vorm van opdringerigheid. Hartelijk dank daarvoor."

We heten je welkom in Het Koetshuis

Boek een kamer